- Grootste Pokerroom on-line - Megaveel toernooien - Erg goede software - Goede support - Groot spelaanbod


PokerStars Reviews

  • heb een mega groot bedrag gewonnen met automaten. Heb netjes een mailtje gehad ivm het extreme bedrag adviseren wij u even een paar dagen niet te spelen om na te kunnen denken wat u met dit geld ga doen.

    na de eerste uitbetaling is deze geweigerd omdat ze ID en gegevens check wilde doen. Account bevroren niks geks eigenlijk vindt het helemaal niet verkeerd dat ze dat doen.

    vrijdag alle papieren ingestuurd ID was gelijk goed maar 2e document was niet goed, nog meer papieren ingestuurd nu hoor ik niks meer....
    ik hoop vandaag uiterlijk antwoord te krijgen dat me account weer geopend is en ik kan gaan beginnen met uitbetalen

    ik lees hier wel negatieve reacties maar bij niemand hoe het uiteindelijk is opgelost.
    ik heb er gewoon vertrouwen in dat het goed komt, zo groot bedrijf heeft niks aan negatieve reclame.

    Sterke punten
    tijd gunnen om na te denken

    Zwakke punten
    trage reactie op de mail en geen nederlandse afdeling

    Door Lingewaal op 2 september 2019 Reageer (1 reactie)
  • In het verleden altijd tevreden geweest over pokerstars. Maaar nu.. Ze bevriezen mijn account omdat hij geverifieerd moet worden. Oke prima, maar waar in het verleden de klantenservice binnen 24uur (of nog veel korter) reageerden, wacht ik nu al dagen op antwoord. En dat terwijl mijn geld op dat bevroren account staat.

    Ik ben van plan om over te gaan op een andere onlinecasino, iemand suggesties?!

    Sterke punten
    Goed in spelers wegjagen vanwegen hun slechte service!

    Zwakke punten
    -Slecht bereikbare klantenservice
    -Nemen veel te veel tijd voor het verifiëren van een account
    -Kunnen je wel de hele dag lastig vallen met reclame

    Door Kees op 19 april 2019 Reageer
  • In het verleden altijd tevreden geweest over pokerstars. Maaar nu.. Ze bevriezen mijn account omdat hij geverifieerd moet worden. Oke prima, maar waar in het verleden de klantenservice binnen 24uur (of nog veel korter) reageerden, wacht ik nu al dagen op antwoord. En dat terwijl mijn geld op dat bevroren account staat.

    Ik ben van plan om over te gaan op een andere onlinecasino, iemand suggesties?!

    Sterke punten
    Goed in spelers wegjagen vanwegen hun slechte service!

    Zwakke punten
    -Slecht bereikbare klantenservice
    -Nemen veel te veel tijd voor het verifiëren van een account
    -Kunnen je wel de hele dag lastig vallen met reclame

    Door Anoniem op 19 april 2019 Reageer
  • In het verleden altijd tevreden geweest over pokerstars. Maaar nu.. Ze bevriezen mijn account omdat hij geverifieerd moet worden. Oke prima, maar waar in het verleden de klantenservice binnen 24uur (of nog veel korter) reageerden, wacht ik nu al dagen op antwoord. En dat terwijl mijn geld op dat bevroren account staat.

    Ik ben van plan om over te gaan op een andere onlinecasino, iemand suggesties?!

    Sterke punten
    Goed in spelers wegjagen vanwegen hun slechte service!

    Zwakke punten
    -Slecht bereikbare klantenservice
    -Nemen veel te veel tijd voor het verifiëren van een account
    -Kunnen je wel de hele dag lastig vallen met reclame

    Door Gaatje nixan op 19 april 2019 Reageer
  • Grootste oplichters top 3. Op kop pokerstars. De nummer 2 is party poker. En op 3 ladbrokes. Mensen speel daar niet,het is gewoon oplichters tuig.onmogelijk om te winnen.elke keer genaait worden met de beste handen.en waartegen? 3-9 of 2-7 5-8 dat soort shit.en dit soort kaarten wint iedere keer tegen hoge pockets.keer op keer op keer.vuile oplichters flikkers.sluiten dese corrupte sites.en de eigenaars een tijdje de bak in.vuile hoerelopers!!!!

    Sterke punten
    Oplichting

    Zwakke punten
    Alles

    Door Oplichters op 25 maart 2019 Reageer
  • Speel nooit op deze website.
    Ze pakken je geld of af door je account te bevriezen. Dit noemen ze de security investigation.. dit is vrij normaal waarbij ze je documenten vragen. Na het vragen van de documenten stuur je de documenten. En dan komt het. Je krijgt of nooit antwoord of je krijgt een standaard mail terug. Speel nooit roulette of poker want goede handen verliezen altijd “bijna altijd” en de roulette doet bepaalde dingen die niet kunnen. Heb meerdere sites gespeeld en deze website is wel heeeeeel erg slecht.

    Groeten robert en als pokerstars dit leest (besteik)

    Zwakke punten
    10000000000000

    Door Robert op 14 maart 2019 Reageer
  • Gore oplichters! Onmogelijk om te winnen.elke keer genaait worden ,met de beste handen.zieke klereleiers.hoop dat dit k tuig snel sterft.smerige flikkers.niks te doen met poker.dat dit kan in europa.sluiten dese tering sites.

    Sterke punten
    Oplichting

    Zwakke punten
    Tering schoften

    Door Oplichter op 4 februari 2019 Reageer
  • Ik, man 53 jaar speelde jaren op Pokerstars. Elke kleuter, geestelijk gestoorde, alzheimer patient, enz enz kan daar een account aanmaken en jarenlang geld storten en vergokken, zonder dat er naar een legitimatiebewijs wordt gevraagd. Maar zodra je zoals ik een klein gewonnen bedrag wilde cashen, werd er plotseling door de security van Pokerstars om een kopie van mijn legitimatie gevraagd. of ik die maar even aan die oplichtersbende wilde uploaden. Hadden ze mij daar om gevraagd bij inschrijving dan is dat geen probleem, dan had ik een keuze. nu wordt ik gechanteerd... of uploaden of ze houden mijn tegoed vast. Ze hebben de account bevroren. Ik heb zoveel foute dingen gezien op Pokerstars dat ik ze never ever een kopie van mijn id zal sturen en ze mij wellicht daar nog meer kaal mee plukken. Oplichters zijn het. Hun site wordt leeggemolken door criminelen en zij weten ervan. de gewone speler is de dupe. Mensen hou je euro's bij je en besteed ze aan iets leuks, maar niet aan Pokerstars. Tuig is het

    Sterke punten
    Betrouwbaar overkomen

    Zwakke punten
    Niet betrouwbaar zijn

    Door Anton op 28 december 2018 Reageer
  • Je kan beter in een casino gaan pokeren. Hier valt niets te halen! Je ziet niet wie je tegenover je hebt, en pokerstars weet dit prima uit te buiten. Het onmogelijke gebeurt hier veel vaker dan in real-time en is altijd in je nadeel.

    Ik ben er helemaal klaar mee!!!

    Laatst in een casino wezen pokeren en daar met een leuk bedrag huiswaarts gekeerd. Ik zweer het online pokeren af!

    Sterke punten
    Mensen bedriegen en er een slaatje uit slaan.

    Zwakke punten
    doorgestoken kaart, er klopt niets aan deze manier van doen

    Door Jan op 17 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb na 12 jaar mijn account laten verwijderen, de bullshit wat hier gebeurd is onmogelijk, de hoeveelheid Russen en Brazilianen is niet te doen en op 1 of andere manier hitten ze het altijd tegen je.

    Krijg je een keer AA op de BB fold iedereen, volgende hand een Rus met AA volledige actie aan tafel of als je AA krijgt wordt 9/10 volledig in je Arie gestift( enkel voorbeeld van de hoop crap wat ik gezien heb) je wordt altijd gepakt op een 1,2 of 3 Outer.

    De gehele opzet van de kaart combinaties op deze site is een geintje.

    Er zitten altijd een paar mensen tussen die beweren dat het een prima site is en dat degene die verliezen er geen reet van snappen

    Zelfs Lexie word aan alle kanten gestift.

    Nou succes voor diegene uiteindelijk komen jullie ook wel aan de beurt.

    Xxx

    Sterke punten
    Ben ze nog aan het zoeken

    Zwakke punten
    De hele site is zwak, zwak omdat de mensen gewoon beroofd worden. Dit heb helemaal niks meer met poker te maken.
    SPEEL GEEN POKERSTARS!!!!!!

    Door Lloyd op 2 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Poker en live roulette

    Ja ja Poker is by pokerstars onmogelyk de Russen hebben 100% voordeel op kleine tafels of grote tafels een bedrog en Iris ook normaal ze Willen de Russen houden pokerstars is een Russen bedryf

    Nu live roulette by evoluiting Gaming
    Ik Hoop dat alle Mensen de vingers er vanaf houden er wird gemanopoleert met elektronica op iedereen Tafel en die grote winnaars wat ze aangeven bestand niet dat zyn Namen van hun
    Kyk ik heb 3 voorbeelden

    1 hoezo kun je niet zien wat andere Mensen Spelen
    Antwoord dan zou je zien dat niemand Wind
    2 hoezo is iedere 20 seconden een nieuwe Spin
    Antwoord hoe sneller de bal gegooit word hoe minder je het kan zien dat genanopoleert word
    3 hoezo praten de Croupiers Continue door
    Antwoord het zelfde zo leiden zy de spelers af om niet te zien dat genanopoleert word
    Een erlyke tup hou de habdencaf van dat bedrog je hebt geen kans

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Te veel om op te noemen

    Door Jan frenck op 5 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Pokerstars, al jaren speel ik hier met veel plezier, bankroll gaat met ups en downs, zo gaat dat nou eenmaal. De mensen die hier negatieve reviews plaatsen kunnen of niet pokeren of hebben geen idee van een goed bankrollmanagment. (of beiden)

    Sinds enige jaren geleden Pokerstars uitbreidde met het casino is er voor ieder wat wils.

    Hopelijk kan ik nog lang plezier beleven aan het spelen van spellen op Pokerstars.

    Sterke punten
    Software, layout, verkeer van spelers. Eigenlijk alles

    Zwakke punten
    niks

    Door Wollie op 26 juni 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De gehele site is een trieste bedoeling..software is zo geprogrammeerd dat je altijd verliest..met pokeren en met het casino spel...met alles....ik ben in 6 jaar tijd 36000 dollar lichter gemaakt...

    Trap er niet in...ze zijn niet eerlijk...

    In en in triest dat zo'n site hier mag opereren....

    Sterke punten
    nog niet 1..

    Zwakke punten
    alles is triest en oplichting

    Door Rich op 21 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 90% van de hoogste kaart verliest van lagere op de river...weer, weer, weer en weer....
    speel NOOIT ak je verliest van 2/2 3/3 etc...
    speel geen full house...iemand of iets anders heeft hogere fullhouse
    wiskundig bezien vallen er kaartcombinaties die niet mogelijk zijn
    speel geen straat...bot of speler heeft dan flush
    heeft een andere speler of bot geen goede kaart?
    geen probleem bij pokerstars...er vallen gewoon 4 of zelfs 5 kaarten van de zelfde kleur op tafel....niet jouw kleur..
    weer weer weer en weer...

    Sterke punten
    heel sterk in het verneuken van spelers..alhoewel blijkbaar slimmer geworden is de variatie in kaartcombo's waarmee je verliest groter dan in het verleden..toen waren het voornamelijk flushes waaraan jij je geld kwijtraakte

    Zwakke punten
    het idee bij pokerstars dat wij allemaal dombo's zijn en gewoon door blijven spelen..

    Door harry b op 23 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Laat ik zo zeggen by poker Zitzen Russen 24 uur aan Tafel by Cape Game en Spelen 35 tafels altyd de zelfde aan iedere Tafel is 1 Stoel vry voor de idiot

    By live casino wat ik hier ook al gelezen heb is werkelyk bedrog speel je bv grote serie 18 Numbers dan komt gelyk 15 of 16 keer de kleine Serie of orfelein is het zelfde als je speelt 15 keer zwart en komt gelyk 15 keer Rood en zo gaat dat altyd
    En die grote winnaars wat je ziet bestaan niet wat ze zien laten en Hoezo laten ze niet zien wat andere Mensen Spelen ik kan zeggen hoezo want dan zou iedereen zien dat alleen de Numbers vallen waar byna niks op staat
    Een goede tip speel niet by evoluiting Gaming is allemaal bedrog

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Bedrog van alle kanten

    Door Jan frencken op 8 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb diverse malen roulette gespeeld op Pokerstars en geen enkele keer gewonnen. Als je bijvoorbeeld Grote Serie speel valt er veel kleine serie. Op het moment dat je dan niet inzet of andere nummers gaat spelen vallen je "oude" nummers constant. Dit kan ik aantonen door diverse filmpjes die ik hiervan hebt gemaakt. En dit wordt nog erger als er een promotie actief is.

    Door Gerard op 12 februari 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • net een paar sit&go's gespeeld op pokerstars....alle verloren, soms al met de 1e hand door flushes en straights. AA, 10-10, 777, OF WAT JE DAN OOK HEBT....meestal valt op de river ,een straight of flush voor je opponent. verliezen zul je ook al moeten er 4 klavers/schoppen/ruiten/harten op de tafel vallen om een flush voor je tegenstander of bot? te genereren....denk niet dat je kunt spelen als je zelf een flush hebt....dan valt er nl. een fullhouse voor je tegenspeler...

    Sterke punten
    sterke punten????? nou ja...sterk opgezette vorm van bedriegerij...

    Zwakke punten
    ja, ook en vooral

    Door harry op 9 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • welke -goede- kaart je ook hebt, op de river krijgt je tegenstander altijd de winnende kaart...flushes en straights vliegen je om de oren...JE KUNT NIET WINNEN!!!!!
    er is eigenlijk niets subtiels aan...verliezen gaat gepaard met grof(kaart)geweld...ik vraag me af of alle zogenaamde spelers aan de tafel wel menselijk zijn.....al dat verloren geld van menselijke spelers gaat toch ergens heen???
    als je verstandig bent zoek je een andere pokersite!!!

    Sterke punten
    geld uit je zak kloppen

    Zwakke punten
    de bedriegerij is niet subtiel....heb je ook maar één hersencel dan moet je het kunnen zien

    Door harry bellaf op 7 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De software wordt 100% zeker gemanipuleerd. Minimaal 70 procent van de handen wordt op de river gewonnen door de zwakkere hand en 95 van de 100 reviews op deze site beweren zo'n beetje hetzelfde. Do the math!!

    Het gaat vermoedelijk vooral om de groep spelers die in werkelijkheid juist wél goed genoeg zijn om hogerop te komen. De slechte spelers raken hun geld uiteindelijk sowieso kwijt, en dat is logisch, maar de goede spelers worden systematisch en dan vooral op de cruciale momenten benadeeld, waarbij ze weten dat de kans veel groter is dat die 'toch wel' terug blijven komen. En je wint wel eens een toernooitje, maar des te sneller weten ze je wel weer op een praktisch onmogelijke manier te naaien. En dan niet 1 keer, maar net zolang tot je alles wat je won weer kwijt bent.

    Een advies: Blijf hier weg, want het zijn een stelletje dieven en daar durf ik m'n handen voor in het vuur te steken. Ik heb een IQ van 145, en in het echt verdien ik genoeg met poker. En ook daar maak ik wel eens zieke handen mee, maar dat is uiteraard eerder een uitzondering dan de regel. Bij pokerstars is het net andersom. Zoveel mogelijk Action-flips, alleen al om de rake te vergroten, en daar bovenop nog de uitkomst die veel te vaak in het voordeel is van de zwakkere hand.

    Zoek maar eens op hoeveel pro-players het op pokerstars goed doen. Het antwoord is vrijwel niemand, en dat is precies om bovenstaande reden. Alleen op de Zoom tafels weet ik nog enigszins geld te verdienen door vlot en tight te spelen. Zo tref je namelijk spelers die precies hetzelfde doen. Waarschijnlijk heeft de software zo geen kans om de boel te bedonderen?? Dit laatste is speculatie, maar probeer maar eens, het verschil is in mijn optiek duidelijk merkbaar.

    Sterke punten
    Layout

    Zwakke punten
    De rest

    Door Gedupeerde op 26 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Circa 80% van de all in handen worden op de river gewonnen door de zwakkere hand. Ik speel nu al twee weken en heb in die twee weken al maar liefst vijf keer 4 of a kind voorbij zien komen. Ik speel heel veel offline, daar zie ik nog niets eens in twee jaar eenzelfde hoeveelheid 4 of a kind voorbijkomen. Onmogelijke handen en niet te geloven escapes. Pokerstars heeft niets met pokeren te maken maar is puur gokken. Als je enigszins kunt en echt wilt pokeren blijf hier dan weg.

    Sterke punten
    Als je niet kunt pokeren heb je bij Pokerstars net zoveel kans als dat je wel aanleg voor het spelletje hebt. En je ziet op één avond handen voorbij komen die je offline in jaren niet voorbij ziet komen.

    Zwakke punten
    Pokerstars manipuleert het pokerspel.

    Door Bart op 27 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mr.amnesia80

    Sterke punten
    Is gewoon de grootstedief die er is online , elk toernooi is op t zelfde moment gedaan ( multi duurt ong even lang elke dag weer opnieuw , voor cash game is het ook niet normaal meer ze willen een hoge rake dus action Flips voor veel geld in de potvan pokerstars te Steken , pokerstars geeft geen enkele speler voorrang maar wilt veel fee geld de voetenbankje het beu nu , aanklagen voor rechtbank die schit ,

    Door Tim van have op 24 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik speel al langere tijd op Pokerstars en zeker bij de roulette wordt je genaaid.
    Als je bijv grote serie speelt valt constant de kleine serie.
    Ga je wisselen dan draaien de nummers ook om.
    Dit zal ik binnenkort aantonen door het plaatsen van een filmpje waarop dit goed te zien is.
    Hierdoor blijkt maar weer eens hoe je wordt opgelicht.
    Tevens zag ik verhalen over het spelen van poker. En het is ook inderdaad heel toevallig dat je constant verliest tegen slechtere handen op het moment dat het om geld gaat.

    Sterke punten
    Veel soorten spellen

    Zwakke punten
    Ondoorzichtig hoe het programma wordt beheerd.

    Door Ger op 11 november 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zat een weekje geleden in een freeroll toernooi van Pokerschool en ging richting de plaatsen dat er uitbetaald moest gaan worden, wat er toen allemaal gebeurde is voor mij niet anders te omschrijven als, dat het onmogelijk is om zo snel zo`n grote stag als ik had in 3 handen te verliezen, dit ook steeds weer op de river ( tegenstanders waren steeds Russen ) heb ik A Q harten bv en de ander J 6 eind resultaat KQJ96 en dat zo 3 x achter elkaar en gebeurd je steeds naarmate je verder komt in een toernooi !! De eerste keer denk je nog oke dat kan maar als dit keer op keer gebeurd ben ik er klaar mee, ik heb Pokerstars dan ook verwijderd van m`n laptop en speel nu helemaal niet meer.
    Erg vervelend dat je op deze manier bedonderd word want dat word je !!!! 100%

    Sterke punten
    Vele spelsoorten om idd snel van je geld af te komen.

    Zwakke punten
    bedrog van voor naar achter.........................

    Door Ferry op 24 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Beste spelers. Het is beter voor jezelf deze site te vermijden, over de andere site's kan ik niet oordelen geen ervaring mee.
    Wat ik wel weet en het hier dan ook maar neer ga zetten, is dat er hele schuren vol zitten met spelers om de tafels leeg te trekken.
    Hoe!! dat is niet zo moeilijk. heel veel ip adressen en spelen met een schuur vol spelers die dus weten welke kaarten eruit zijn, dat ga je echt niet winnen.
    Probeer het zelf eens, even een paar mensen vragen om een account aan te maken regel even meerdere aansluitingen ( via de buren wifi of een kabeltje, zelf even meerdere aansluitingen in huis regelen) je zet 4 5 pc's in je hobby kamer en de andere spelers maken geen schijn van kans.
    Wat er echt niet klopt zijn de uitkomsten op deze site, wat ik er over gelezen en gehoord heb is dat je ze de kaarten met lichtstralen en muisbewegingen worden gedeeld, dat houd dus in dat ze de kaarten blijven schudden. Hierbij wordt het dus bevestigt dat het dus niet het poker spel is wat je in real live speelt.
    Hier is dus duidelijk iets niet in de haak, ben wel heel erg nieuwsgierig wat de spelers is real live poker tegen mij zullen zeggen als ik de stapel kaarten maar blijf schudden terwijl zei al aan het spelen zijn. zou de reacties op hun gezicht willen zien als ik als antwoord geef dat doen ze bij pokerstars toch ook, waarschijnlijk zullen ze ( ik denk 100%) allemaal zeggen dat ik daar mee moet stoppen.
    Dat zegt dus al genoeg hoe mensen er over denken of het eerlijk gebeurt bij PS of niet.

    Sterke punten
    98% spelers die niet weten dat ze tegen een groep mensen spelen die samen 1 zijn.

    Zwakke punten
    Het spel wordt niet gespeeld zoals het werkelijk gepeeld hoort te worden. Dat de kaarten worden geschud en gedeeld via lichtstralen vindt ik prima, maar als iedereen zijn kaarten heeft hoort het dek niet meer geroerd te worden en dat gebeurt dus nog wel en worden de flop turn en river kaarten bepaalt door middel van lichtstralen en muisbewegingen. Dit is dus duidelijk verkeerd en is dus niet het echte pokerspel zoals je het in real live gespeeld hoort te worden.
    Normaal zou het eens in de zoveel handen gebeuren het dek in jou voordeel moeten zijn of juist niet ( een slechte dag), dat is een bepaald percentage %.
    .

    Door Erik op 20 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik verloor 18 van 23 keer met AA. 4 keer foldde iedereen en 1 keer won ik. Acht op twaalf keer dat ik KK had kwam ik uit tegen AA en verloor , terwijl ik zelf met AA bijna nooit win. In meer dan negentig procent van de gevallen beslist de river en dit altijd ten voordele van de zwakkere hand. Bij all in mag je ook al voor meer dan 90 procent zeker zijn dat de zwakkere hand wint . De eerste maanden dat ik speelde verdiende ik bijna tweeduizend dollar. Het laatste halve jaar geraak ik zelfs niet meer aan de finaletafel, word er altijd uitgesmeten door één van die onmogelijke handen. Ik speelde tegen een rus. Hij ging drie keer achter elkaar all in. De eerste keer met 52, ik had AQ . Hij won met A2345. De hand erna ging hij weer all in , nu met 32. Ik had KK. Ik verloor weer , hij had 33322. De hand erna ging hij weer all in, nu met 75. en weer had hij een straat. En zo eindigde mijn tournooi van plaats 1 naar niets meer . En zo gaat het de hele tijd, dit is casinobeleid, ze zorgen dat je af en toe iets wint maar je mag er zeker van zijn dat je uiteindelijk al je geld verliest , hoe goed je ook speelt .

    Sterke punten
    veel mogelijkheden om je geld te verliezen

    Zwakke punten
    alles

    Door Eurnie op 8 mei 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek PokerStars

Schrijf je eigen review over PokerStars