- De eerste multi-talige pokerroom ter wereld. - Geheel beschikbaar in het Nederlands. - Geen Amerikanen. - Erg groot - Veel slechte spelers - Veel freerolls

Everest Poker Reviews

  • wat een zooitje deze website.
    nog nooit meegemaakt.
    20e gestort 2dagen gespeeld omdat er bijna geen spel is.
    lachen ze zeggen 3000spelers nou ik denk 300.

    tafels bijna niet bezet.

    daarom na 2 dagen gezegd via mail te willen stoppen.
    mijn i.d kaart gestuurd.
    had betaald via mijn skrill

    en let op 20e gestort en uitbetaald 19e.

    id was ok. en verified echter toen ik zei te willen stoppen en uitbet en let op met 1e verlies.

    moest er nog veel meer documenten komen.

    skrill afschrift ook gegeven
    selfie ook gegeven
    id was al gegeven

    toen nog wilden ze ook nog mijn bankgegevens en nog meer documenten voor 19e.

    kijk uit mensen dit is bedriegerij.

    www.everestpoker.com


    beter bij pokerstars zit ik al bijna18jaar en nooit deze nonsens en spel.

    shitsite met welkomstbonus
    fuckeverestpoker

    Sterke punten
    je doodgooien met welkomstbonussen

    Zwakke punten
    support

    Door gerrit op 17 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Best een tijdje getwijfeld, maar als ik 3x achter elkaar met mijn AA all-in ga en verlies (o.a. tegen DD - waarna er opeens een straatje ligt met de laatste kaart), kan ik er naar mijn idee echt alleen nog maar vanuit gaan dat ik geen eerlijke kansen heb. En dit zijn nog maar de obvious voorbeelden, maar achter elkaar heb ik geld verloren met veruit de sterkste kaart in handen. En dan heb ik het over een lange periode spelen.

    Ik geloof derhalve totaal niet meer dat dit eerlijk verloopt, ik heb het gevoel dat Everest Poker de boel oplicht.

    Kijk uit dus !!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geldklopperij

    Iedereen weet dat je met pokeren ook geld kunt verliezen, maar als je ├ęcht veel te vaak hebt verloren met de sterkste kaart (en dus hoogste winkans) dan geloof ik niet meer in eerlijk spel.
    Wiskundig klopt dat namelijk niet ...

    Door four_eyes op 20 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sluit me volledig bij anderen aan. Op sharkscope.com heb ik een spelerrating van 70-75 op andere pokersites.
    Bij Everest poker is dit 51, en waarom? Omdat ik op lange termijn letterlijk LETTERLIJK 50% van de hands verlies door suckouts en bad beats.

    Of het nu gaat om mijn AA of KK die preflop allin vaker verliezen dan winnen tegen 1 andere tegenstander,
    of de mensen die bijna standaard hun 8-outertjes hitten na een slechte allin call.

    DEZE SITE IS ONBETROUWBAAR

    Sterke punten
    Freerolls

    Zwakke punten
    Zeer veel bad beats (ook op lange termijn)

    Card generators zijn onmogelijk random

    Geen zuivere koffie....

    Zeer uitzonderlijke dingen gebeuren eerder als regel dan uitzondering...

    Door nick op 17 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je kunt er gif op innemen dat je (bijna) altijd met een zeer goede hand verliest op de river met een kut 2tje.Volgens mij spelen ze ook met fantoomspelers en een script welke je nept waar je bijzit

    Sterke punten
    Leuk om te spelen maar niet met echt geld, want dat verlies je gegarandeerd

    Zwakke punten
    ze doen alles om jouw geld in hun zak te krijgen ,bedrog,oplichting en bedenk maar meer van dat soort woorden.

    Door Frank op 7 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wordt door 3 keer de zelfde persoon van tafel geveegd met de eerste keer Aas/ koning, de andere speler een 7/6 en de ze wint op de river met twee zevens. Oke dat kan maar als je daarna door die zelfde speler met twee maal Aas/aas wordt afgedroogdt met respectiefelijk 3/4 en 4/7 klopt er iets niet.
    Wat dan ook nog opvallend is ,is dat waneer iemand All in gaat deze ook vaak[heel veel dus]met de meest lullige kaarten wint.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Puur winst belang en zeer oneerlijk spel

    Door pwj64 op 16 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Everest is niet te vertrouwen. Op tafel altijd wel 3 x flush of 2x FH. Achetr je zit altijd iemand die net een iets betere kaart heeft. Laten je winnen na een storting daarna slachten ze je. Geen online poker meer voor mij. Je wordt belazerd waar je bij zit.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oneerlijk, uit op winstbejag, onbetrouwbaar

    Door haarten op 23 juli 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • is zeer ergelijk en weerhoudt je ervan om om geld te spelen

    Sterke punten
    Leuk om te oefenen

    Zwakke punten
    Als je eenmaal een slag hebt gewonnen moet je heel lang wachten voor je weer een keer wint en anderen weten precies hoe dat werkt is heel voorspelbaar verder vraag ik me af hoe het komt dat slechte spelers altijd winnen

    Door Roelie op 8 oktober 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • jullie hebben idd gelijk dat poker everest onbetrouwbaar is zodra ik de software wilde downloaden hield mjn virus scanner dat tegen en gaf het zelfde aan als onbetrouwbare casino sites, Titan poker en pokerhuis, terwijl andere sites het wel deden.
    Sinds kort hebben ze dat gewijzigt en kan ik die sites wel downloaden en spelen.
    maar spelen daar begin ik niet aan.
    De site william hill is ook sterk af te raden veel slechte spelers maar winnen heel vaak met slechte hand.

    de enige sites die een beetje betrouwbaar zijn
    en waar ik nog grote bedragen heb gewonnen dat zijn:

    PKR(beste tot nu toe ondanks weinig spelers online overdag)
    Full Tilt poker
    realdealpoker .com is nieuw(nog niet getest)

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    onbetrouwbaar

    Door wesley op 11 mei 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • software erg goed en duidelijk. veel slechte spelers, maar heb mijn twijfel over de betrouwbaarheid van deze pokerroom? veel bad beats, ik denk dat ze ook met IP adressen aan het spelen zijn.

    Sterke punten
    goed en duidelijk software
    veel slechte spelers

    Zwakke punten
    niet betrouwbaar software
    veel bad beats
    trage support

    Door Mo op 1 januari 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Leuke overzichtelijke site waar je vooral voor kleine bedragen tournooien, cashgames en S&G's kan spelen. De duurdere tafels raken eigenlijk nooit vol. Bad beats komen heel vaak voor. Zo vaak dat ik haast preflop AA folden zou. De grote hoeveelheid slechte spelers winnen erg vaak met mega slechte handen. E.e.a doet mij twijfelen aan de software en z'n betrouwbaarheid.

    Sterke punten
    Slechte spelers
    Freerolls
    Grote keuze in tournooien en S&G's
    Nerderlandse software
    Overzichtelijk

    Zwakke punten
    Slechte spelers
    Bad beats komen heel vaak voor

    Door Johan op 20 september 2009 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waarschijnlijk een van de meest bekende pokerrooms. Bevalt erg goed en met name door het hoge aantal donks uit Frankrijk en Italie. Walhalla voor mensen die prima kunnen pokeren en het niet erg vinden om low limit te spelen. Zelf weet ik niet wat het niveau is op de hogere limieten.

    De software is naar mijn mening erg goed. Nooit vastlopers en alles ziet er overzichtelijk en duidelijk uit.

    Sterke punten
    Veel slechte spelers, goede software.

    Zwakke punten
    Niet al te scheutig met bonussen en dergelijke.

    Door Erik op 23 juli 2008 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Everest Poker

Schrijf je eigen review